Todd Sucherman (Styx) predstavlja “Kindling” video!

0 54

Todd Sucherman, famozni bobnar še bolj famoznih ameriških rockerjev Styx, je v letošnjem maju pri založbi Aqua Pulse Record izdal svoj studijski prvenec “Last Flight Home”.

Vrli bobnar ni stal križem rok in je že predstavil kopico videov za skladbe z novega albuma. Sedaj pa prihaja še eden. To pot se je odločil, da z videom opremi skladbo Kindling. Gre za Suchermanovo predelavo Elbow izvirnika. Video lahko predvajate spodaj.

Sucherman razlaga, zakaj se je odločil za predelavo “Kindling” v svoji režiji, takole: “V času, ko me je J.K. Harrison (producent albuma “Last Flight Home”, op.p.) skušal prepričati, naj posnamem svoj studijski album, sva z ženo Taylor, ki je 12 let sodelovala v skupini Briana Wilsona, ravno poslušala album skupine Elbow “Little Frictions”. Nenadoma je dejala: ‘Na tej skladbi bi ti izvrstno zvenel. Če se boš kdaj odločil posneti karkoli, bi mi bili “Kindling” ali “Starlings” zelo všeč.’ Menim, da sta ti dve romantični, ki sta se me v zadnjih letih še posebej dotaknili. V svoji verziji skladbe “Kindling” sem želel v zaključku svojega albuma dodati tisti herojski in svečani trenutek, s katerim se album sklene. Zaključni del moje verzije se konkretno oddaljuje od izvirnika.”

RockLine recenzijo albuma “Last Flight Home” lahko prebere TUKAJ!

Sucherman je prevzel bobnarske dolžnosti pri Styx leta 1994. V skupini je zamenjal Johna Panozza, ki je preminil dve leti kasneje.

Styx so svoj zadnji album “The Mission” izdali leta 2017. Album je bil s strani privržencev skupine in glasbenih kritikov odlično sprejet. S tem albumom so Styx prekinili sušno obdobje, ki je vladalo 14 let in v katerem skupina ni izdala nobenega novega avtorskega materiala. V letošnji jeseni pričakujemo novi Styx album.


Todd Sucherman – Kindling (uradni video)
Todd Sucherman – Ad Lib Everything (uradni video)
Todd Sucherman – The Damage (uradni video)
Todd Sucherman – Sacred Book of Favorite Days (uradni besedilni video)
Todd Sucherman – Last Flight Home (uradni video)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki