Triptykon dokončujejo 30-let staro idejo Celtic Frost

0 98

Švicarski avantgardni ekstremni metalci Triptykon bodo 15. maja pri založbi Prowling Death Records/Century Media Records izdali album ‘Requiem (Live At Roadburn 2019)’. Prednaročila se bodo pričela zbirati 20. marca.

‘Requiem (live at Roadburn 2019)’ je bombastični zaključek projekta, ki se je odvijal celih trideset let: legendarni Celtic Frost/Triptykon ‘Requiem’ prvič zaigran v celoti v spremljavi klasičnega orkestra Dutch Metropole Orkest.

“Resnično navdušeni smo, da smo dobili priložnost, da dokončamo ta enkraten projekt, ki so ga pred toliko leti pričeli Celtic Frost,” je povedal Tom Gabriel Warrior. “Album je rezultat dveh let strastnega dela in zaključuje glasbeno idejo, ki se je pričela pred več kot tremi desetletji. Še več, ta ‘Requiem’ označuje tudi prvi Triptykon album, na katerem nastopa bobnar Hannes Grossmann in navdušeni smo, da je lahko nastopil na takšnem izrednem albumu. V neizmerno čast nam je bilo sodelovati z Metropole Orkest, dirigentom Jukko Iisakkilom, ekstra pevko Safo Heraghi in seveda Roadburn festivalom. Dejstvo je, da ne bi mogli imeti boljšega partnerja za ta projekt kot so Roadburn. Album bomo izdali v spomin na prijatelja in sodelavca, ki ju resnično pogrešamo, Martina Erica Aina in HR Gigerja.”

‘Requiem’ je razdeljen v tri poglavja:
01. ‘Rex Irae’ (06:34min) – prvič objavljen 1987 na Celtic Frost albumu ‘Into the Pandemonium’
02. ‘Grave Eternal’ (32:28min) – nov srednji del
03. ‘Winter’ (06:54min) – prvič objavljen 2006 na Celtic Frost albumu ‘Monotheist’

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki