Twelve Foot Ninja je zapustil Nik ‘Kin Etik’ Barker!

TWELVE FOOT NINJA 2021
0 37

Twelve Foot Ninja, avstralski progresivnometalski kvartet, je razodel novico, da so se fantje razšli s pevcem Nikom ‘Kin Etik’ Barkerjem.

Twelve Foot Ninja so v oktobru letos izdali svoj novi album “Vengeance”. Kljub temu da se je o Barkerjevem odhodu že prej šušljalo, so ob izidu novega albuma Twelve Foot Ninja napovedali da bo Barker ostal v skupini za prihajajoče avstralske koncerte, pa tudi na koncertih obširnejše turneje, ki naj bi bila namenjena slovesu Barkerja od skupine, preden sprejme skupina v svoje vrste ime novega vokalista.

Barker pravi: “Po štirinajstih letih, stotinah popitih piv, nekaj albumih in kopici turnej skupaj z mojimi najljubšimi ‘butnglavvci’, sem sprejel težko odločitev, da sklenem svojo kariero kot pevec skupne Twelve Foot Ninja. Kreativna tenzija med Steveom [‘Stevic’ Mackay, op. p.] in menoj je botrovala mnogim odličnim glasbenim idejam, na katere sem resnično ponosen. No, obenem pa je terjala kumulativni davek in čutim, da sem v tej posebni vrsti dinamike, kreativno izžet.”

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki