Twelve Foot Ninja predstavljajo novi single in video “Over And Out” (ft. Tatiana Shmayluk – Jinjer)

TWELVE FOOT NINJA 2021
0 40

Twelve Foot Ninja – avantgardni, djent in progresivni metalci iz avstralskega Melbournea-, predstavljajo nov in skupno že tretji single za skladbo Over And Out, v katerem sodeluje kot posebna gostja z vokalom Jinjer pevka Tatiana Shmayluk. Single spremlja tudi video, ki je bil posnet na treh različnih lokacijah (Avstralija, Finska, Ukrajina), s tremi različnimi snemalnimi ekipami in ga lahko pogledate spodaj. V zbadljivem in lucidnem slogu, kjer bujni domišljiji ni videti konca.

Sredi letošnjega julija je skupina izdala drugi single (in video) za skladbo Start The Fire, še prej pa prvi single (in video) za skladbo Long Way Home. Vsi trije singli izhajajo iz novega albuma skupine z naslovom “Vengeance”, ki bo izšel 15. 10. 2021 pri založbi Volkanik. se bo nahajala na prihajajočem novem studijskem albumu skupine z naslovom “Vengeance”, ki bo izšel 15. 10. 2021, pri založbi Volkanik. Znana je tudi že naslovnica novega albuma (spodaj).

“Vengeance”, pa ni edina nova reč, ki bo nasledila predhodni album “Outlier”. Hkrati z novim albumom, bo 15. 10. 2021 izšla fantazijska novela z naslovom “The Wyvern And The Wolf”, ki jo je napisal Nicholas Snelling. Album in novelo je že mogoče prednaročiti. Ob prednaročilu novele vam pošljejo v zahvalo prvih 12. poglavij v predhodno branje.

Skupina je prav tako razodela datume nove evropske turneje. 11. 3. 2022 se zglasijo v Münchenskem prizorišču Backstage na bavarskem, kar je za potovanje iz Slovenije najbliže dosegljiva lokacija kakega od koncertov nove turneje. V kolikor se vaš domicil nahaja bolj na zahodnem koncu Slovenije, lahko skupino prestrežete tudi 14. 3. 2022 v milanskem prizorišču Legend Club v italijanski Lombardiji.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki