Warrior Soul predstavljajo “Rock “N’ Roll Disease”

Warrior Soul
0 135

Warrior Soul, kultna ameriška hard rock zasedba, ki jo vodi karizmatični pevec Kory Clarke, razgalja podrobnosti novega studijskega albuma z naslovom “Rock ‘N’ Roll Disease”, ki izide 07.06.2019. pri založbi Loudwire/Cargo Records.

Za snemanje tega albuma je Clarke ob sebi zadržal enako ekipo sodelujočih, kot na predhodniku imenovanem “Back On The Lash” (2017).

Seznam skladb na albumu “Rock ‘N’ Roll Disease” je sledeč:

01. Up The Dose 
02. Rock ‘N’ Roll Disease 
03. Off My Face 
04. Melt Down 
05. Rock On 
06. War Ride Children 
07. Going Mental 
08. After The Show

Za produkcijo novega albuma sta poskrbela Kory Clarke in Adam Arling. Album je miksal in masteriziral Miguel Martins, za zvočno inženirstvo je poskrbel Adam Arling. Naslovnico za album je prispeval Mark Procter.

Zasedba Warrior Soul, ki je posnela novi album se glasi:
Kory Clarke – vokal, bobni
Adam Arling – kitara, bas kitara, spremljevalni vokal
John Polachek – kitara
Dennis “El Guapo” Post – kitara, spremljevalni vokal
Christian Kimmett – bas kitara, spremljevalni vokal
Ivan Tambac – bobni, spremljevalni vokal
John Besser – bobni

Warrior Soul so zasloveli zlasti v devetdesetih, ko so za založbo Geffen Records izdali tri studijske albume. Leta 1995 je skupina razpadla, potem pa je leta 2007 Clarke skupino obnovil, Warrior Soul pa so v novi eri delovanja do tega dne nanizali sledeče albume:  “Destroy The War Machine” (2008), “Stiff Middle Finger” (2012) in “Back On The Lash” (2017).

Na fotografiji: Kory Clarke med nastopom Warrior Soul, dne 15.06.2012 na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču, v sklopu festivala Rock Music Festivala (RockLine fotoarhiv 2006-2019, vse pravice pridržane). Warrior Soul so takrat nastopili v družbi Sunrise Avenue, Elvis Jackson, Tide, The Toronto Drugbust, Lollobrigida, Yulia Schmidt. Festivalsko reportažo lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki