Wilderun predstavljajo video za single “Identifier”

WILDERUN 2021 (promo/press)
0 87

Wilderun, bostonski prtogresivni metalci, so izdali video za radijsko editirani siingle Identifier, ki ga lahko predvajate spodaj. Skladba Identifier bo uvrščena na prihajajoči novi studijski album skupine z naslovom “Epigone”, ki bo izšel 7. 1. 2022, pri založbi Century Media Records.

“Nismo potrebovali mnogo časa, da ugotovimo, da želimo izdati to skladbo, kot single,” razlaga skupine in nadaljuje: “Z Identifier smo želeli izpostaviti klasičen pristop do naših orkestracij v katere smo dodali novo odkriti zvok sintetizatorjev oblikovanja naše zvočnosti, obenem pa smo želeli osvežiti rabo folk instrumentacij. Vse v eni skladbi. Poglobili smo se v naše izkušnje biti skupina in se vrniti z novo izpovedno perspektivo, ki je hkrati zastrašujoča in osvežujoča”

Wilderun so sredi letošnjega novembra že predstavili single in video za skladbo Distraction I, še prej so predstaviti single Passanger. Oba sta dostopna spodaj.

CD in digitalna verzija albuma “Epigone” bosta vsebovali priredbo Radiohead izvirnika skladbe Everything In Its Right Place, k digitalni pa bo dodan kot t drugi bonus še sintetizatorski miks skladbe Exhaler.

Album “Epigone” lahko prednaročite.

Wilderun lahko sledite na različnih povezavah.

Wilderun so svoj zadnji album “Veil Of Imagination” izdali leta 2017, ki je kasneje, ko je skupina stopila pod okrilje založbe Century Media, doživel ponatis..

Seznam skladb na albumu “Epigone” je sledeč_
1. Exhaler
2. Woolgatherer
3. Passenger
4. Identifier
5. Ambition
6. Distraction I
7. Distraction II
8. Distraction III
9. Distraction Nulla
10. Everything In Its Right Place (cover version)


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki