• Spock's Beard: The Oblivion Particle

  Neverjetno, vendar resnično - mojstrovina »The Oblivion Particle« je dokaz, da Spock's Beard zvočne evolucije, kljub prehodu v 'zrela leta' in bogati kilometrini, še zlepa ni konec in da je band še vedno sposoben presenetiti z dosežki, ki spadajo v sam vrh njihovega ustvarjalnega opusa.

  Več >

 • Satriani, Joe: Shockwave Supernova

  Generalno gledano je "Shockwave Supernova" izredno lep nov studijski izdelek izkušenega mojstra in pretanjenega kitarskega virtuoza, ki ne prinaša ničesar, kar še nismo slišali ter tako ne dostavlja ustvarjalnega presežka njegove kariere.

  Več >

 • Gorenjska prestolnica gostila Mlade leve (2015)

  Nihče si ne bi mislil, da bodo Mladi levi po nekaj združitvenih nastopih v novembru 2014 vztrajali in ponovno nastopali.Tu je že pozno poletje, možje pa so po nastopu v sklopu letošnje izdaje Kamfesta obiskali tudi oder kranjskega Pungerta!

  Več >

 • Metalska blasfemija nad Kamnikom (2015)

  Po nastopih na Kitajskem ter festivalih Metaldays ter Wacken Open Air, je Noctiferio pripeljal poletni del »Pax« turneje tudi do idiličnega prizorišča Mali grad v sklopu letošnjega Kamfesta, kjer se je zbrala pestra metalska srenja, zato se je obetalo pravo pravcato črno maševanje!

  Več >

 • `Ramboizacija` Kamnika (2015)

  Če ste bili tistega dne slabe volje in ste vstali z levo nogo, ste se morali sprehoditi zgolj do kamniškega Malega gradu, da vas je v dobro voljo spravil ta izredni črnogorski satirik ter glasbeni vizionar s svojo spremljevalno ekipo. Smeh za smeh in smeh na smeh. Brez konca!

  Več >