• Hackett, Steve: The Night Siren

  Gospod Hackett je z »The Night Siren« vnovič dokazal, da je v primerjavi s preostalimi (nekdanjimi) Genesis člani dandanes daleč najbolj kreativen in duhovit glasbenik, ki je ohranil ponos na svoje glasbene korenine s čimer marljivo ohranja najbolj žlahtno izročilo simfoničnega progresivnega rocka.

  Več >

 • Thrash vojna v Ortu! (2017)

  Tisti, ki trdi, da je thrash mrtev in izpet, bi moral obiskati četrtkov koncert v Ortu, saj je bil ta živi dokaz, da je thrash še kako živ in vitalen.

  Več >

 • Nalet Opće opasnosti na Ortofest (2017)!

  Zanimivo je to, da je skupina debitirala na slovenskih odrih šele leta 2011 z nastopom v Brežicah. No leta gredo dalje in zasedbi, ki je v letu 2014 izdala novi studijski album z naslovom »Rocker… to sam ja!«, je uspelo prodreti naposled tudi do slovenske prestolnice Ljubljane, navkljub »hecnim« situacijam, ki trenutno vladajo na meji med obema državama, in se čaka na Obrežju po tri ure za prestop meje.

  Več >

 • `Indie` večer z Jardier in Danielom Vezojo v Tolminu (2017)

  Jardier, slovenski indie rockerji, so v navezi z brežiškim kantavtorjem Danielom Vezojo, z nastopom v Tolminu izkazali svojo veliko imenitnost, glasbeno rahločutnost, prodorni artistični ekspoze ter drzno močan glasbeni fokus, ki v svoji suverenosti enovito poganja ladjo petih izkušenih glasbenikov, naprej in navzgor. 

  Več >

 • Na Lykaii s Soen! (2017)

  S tretjo vrnitvijo na naše odre, z novo studijsko ploščo Lykaia, so Soen znova navdušili.

  Več >

 • Kranjski metal weekend št. 3!

  Sredina aprila ne prinese le običajno usranega vremena in mašenja žil z velikonočnimi dobrotami, temveč tudi nekaj, kar je sprejeto z bolj odprtimi rokami. Tradicionalni Metal Weekend v kranjskem Trainstation Subartu!

  Več >

 • Naj živijo profesorji bluesa, še posebej, če so tako prismojeni! (2017)

  Bend je znova začaral Šiško, jo obrnil od zgoraj navzdol, spremenil od znotraj navzven. Sprostil in ustvaril je enormne kvante energije, ki je polnila srca prisotnih. To so Prismojeni profesorji bluesa. Prestopili so novo stopničko na glasbeni poti, ki pelje le navzgor. Naj živijo dalje še na veke vekov tako prismojeno, kot so doslej.

  Več >