• Ne pozabite na valetinovo z Behemoth, Abbath, Entombed A.D. in Inquisition!

  Letos bov alentinovo drugače, saj nas bodo na ta dan v Ljubljani, natančneje v Kinu Šiška obiskali Behemoth, Abbath, Entombed AD ter Inquisition!

  Več >

 • Tulsadoom in Black Reaper 5.3.2016 v Gromki!

  Nad bojiščem v Gromki se že zbirajo krokarji in brca v zobe pozerjem!

  Več >

 • Bowie, David: The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders From Mars

  Konceptualna klasika »The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders From Mars« ni bila samo plošča, ki je definirala glam rock ero, temveč je bila obenem ključno delo Bowiejeve kariere, ki je iz njega ustvarilo globalni fenomen osupljivih artističnih dimenzij.

  Več >

 • Bowie, David: Aladdin Sane

  »Aladdin Sane«, naslednja faza glamrockovske sage o Ziggyu Stardustu, je običajno eden izmed Bowiejevih kritično bolj spregledanih albumov, čeprav je z njim Bowie dokazal, da ga novo pridobljeni zvezdniški status ni artistično uspaval, saj je uspel  v relativno kratkem času ustvariti še eno nepozabno mojstrovino.

  Več >

 • Razdivjano jezero v Tolminu (2016)

  Če želite svoji duši privoščiti za malo ali nič denarja (vstopnina je bila smešnih 2,00€) ogromno odlične, visoko inteligentne godbe, polne hiper-senzibilne pretanjenosti in izrazne samoniklosti, potem je odgovor samo eden. Ogled enega izmed nastopov Divje Jezero. In to čimprej. 

  Več >

 • Mef in Jani Kovačič remizirala v Menzi (2016)

  Lahko rečemo, da sta Jani in Mef tega večera v Menzi remizirala. Razdajanje obeh je bilo enakovredno. Znova sta prevzemala v svoji tankočutnosti, vživetosti, pa tudi v robatem grmenju, kjer so čustva bruhala na plano, kot le na malokaterih predstavah. Prav takrat se zaveš umetniških draguljev, ki jih poosebljata oba glasbenika in poeta. Popoplna unikata kakršnih ne delajo več. Nepozaben in edinstven večer torej!

  Več >