• Dubzilla: Post Dub Impressions

  Dubzilla postajajo veliki mojstri  popolnega instrumentalnega dub naturizma. Novi album »Post Dub Impressions«, ta izklesani in na miljo prepoznavni glasbeni dosje poglablja, neguje in nadgrajuje.

  Več >

 • King Crimson: Live in Vienna

  Navdušenje vseh tistih, ki smo konec leta 2016 'v živo' prisostvovali dunajskemu nastopu King Crimson, je bilo ob izidu tega koncertnega dokumenta seveda izjemno. Brez pretiravanja se lahko zapiše, da gre za enega izmed njihovih najboljših koncertnih albumov in teh še zdaleč ni malo, kar vsekakor ni mimobežen dosežek. 

  Več >

 • Demolition Group: Pojdiva tja

  Ne, kdor je mislil, da bo šla zadeva po odhodu Joca, navzdol, bo moral to pot, zagristi v zarečeni kruh. Novi časi, novo stanje, nove atistične poteze. Nov izvrsten Demolition Group album.

  Več >

 • Disdrug, The Štrudls in Nika Solce `tresli` idilične alpske širjave Severne Primorske (2018)

  Tradicionalno majsko druženje v Čadrgu ob družbi glasbenikov, ostaja tamkaj »šega in navada«. Tokrat so kremeniti pobje iz založbe Čadrg Records povabili medse Niko Solce in skupino Disdrug, sami pa ob tej priložnosti aktivirali svojo bio punk rock in roll zasedbo The Štrudls, ki sicer skoraj ne nastopa več, ali pa silno redko. Po tej plati je šlo torej za vrsto ekskluzive.

  Več >

 • Nova Zmaga Marduk v Ljubljani! (2018)

  Že Garfield je vedel, da so ponedeljki gnili, a so precej manj gnili, če jih popestri nekaj, kar na primer sliši na ime Marduk.

  Več >

 • Turist Marco Mimoza na izletu v Izoli (2018)

  Marco Mendoza je s svojim nastopom dejansko dostavil manj, kot je šlo pričakovati. Je pa izredno izkušen in zna z neverjetno spretnostjo komunicirati in občevati s publiko. S svojo karizmo in »fintami«, ki preizkušeno vžigajo, je hitro hipnotiziral ter privezal nase publiko in tako dostavil suveren in nadvse spodoben žur. Rutinsko!

  Več >