• Kadilnica Of Death: Otvoritev sezone 2014/2015!

  Na voljo bodo tudi že članske izkaznice za sezono 2014/2015! Članarina znaša 13 €! Po koncertu welcome drink v obliki pollitrskega točenega piva na šanku Kadilnice Of Death!

  Več >

 • Eric Burdon: petek, 5. september 2014 @ Šentvid ob Glini (Avstrija)

  V Šentvidu na avstrijskem Koroškem bo v začetku septembra nastopil Eric Burdon, nekdanje prvo grlo legendarnih britanskih rockerjev The Animals.

  Več >

 • Šank Rockerji bodo pravljico pisali naprej

  Slovenski hard rock prvaki Šank Rock so po uspešnem koncertu v Laškem potrdili svoj naslednji nastop, kar pomeni da obuditev zasedbe dobiva stalnejšo podobo.

  Več >

 • Pink Floyd: The Division Bell

  Le pičlo število oseb si je drznilo napovedati, da bo »The Division Bell« postal eden izmed najboljših albumov zadnjega desetletja 20. stoletja ter eden najglobljih dosežkov v celotni Pink Floyd diskografiji.

  Več >

 • Ayreon: Into The Electric Castle

  »Into The Electric Castle« je predstavljal ključno delo v režiji enega in edinega Arjena Anthonya Lucassena s katerim je zakoličil povsem nove standarde sodobne rock/metal opere ter pomagal obuditi zanimanje za skorajda pokopani konceptualni žanr.

  Več >

 • Wolf: Devil Seed

  Švedski heavy metal revitalisti Wolf so z novim izdelkom spravili od sebe najbolj zrelo delo kariere, pri čemer so težavno nalogo zadržati kakovostni nivo predhodnika »Legions of Bastards«, opravili z veliko odliko.

  Več >

 • Juvančič, Katarina & Lapanja, Dejan: Hope's Beautiful Daughters

  Album »Hope's Beautiful Daughters« je zagotovo posebna stvaritev. Naveza škotskih in slovenskih glasbenikov funkcionira pod budno dirigentsko taktirko Katarine in Dejana skladno, ljubko in jedrnato.

  Več >

 • HammerFall: (r)Evolution

  »(r)Evolution« se obrača h klasičnim zvočnim in aranžerskim prijemom. To pomeni, da dostavlja izdelek, ki naj bi preverjeno vžigal pri privržencih skupine. Pa res?

  Več >

 • Trobentar, Andrej: Dar

  Osebno izpovedna zgodba, ki bolje ne bi mogla poosebljati Trobentarjeve glasbene filozofije in njegove ustvarjalne globine. Bodisi kot kantavtorja, bodisi kot nekdanje gonilne sile legendarnih glasbenih ekscentrikov Na lepem prijazni (NLP).

  Več >

 • Niva: Incremental IV

   »Incremental IV« ne pomeni artistične nadgradnje predhodnika, pač pa za Tonyja Nivo utrjevanje statusa enega najimenitnejših mojstrov pisanja v modernem svetu melodičnega rocka in AOR glasbe skandinavskega porekla. 

  Več >

 • Besnele so pesmi Janija Kovačiča (2014)

  Če je kje kdo pod slovenskim svobodnim soncem, ki se mu prikladno poda oznaka »heroj delavskea razreda«, potem je to nedvomno legendarni slovenski kantavtor Jani Kovačič. "Besne pesmi" ohranjajo kantavtorjev umetniški stik z utripom aktualnega družbenega stanja lovenske državice. 

  Več >

 • Ko ne gre vse po načrtih… (2014)

  Večer poln presenečenj. Nekaterih bolj prijetnih, drugih manj. Lepo pa je bilo videti, da niti eno izmed teh presenečenj ni uničilo dobre volje med trojico, ki morda tokrat ni delovala tako usklajeno v tonih in ritmih, vendar pa je s srčnostjo, zavzetostjo in predanostjo glasbi pokazala, kaj pomeni biti velik na odru.

  Več >

 • Blondie s steklenim srcem v sosednjem Varaždinu (2014)

  Sodeč po slišanem in videnem je koncertno izkustvo z legendarnimi Blondie v jeseni njihovega obstoja vezano zgolj na priklic zlate dobe novega vala, saj zaradi pomanjkanja moči Debbie Harry in kompanija na stara leta kaj več od nostalgičnih spominov niso znali priklicati.

  Več >