• Deathcrusher 2015!

  Letošnjo jesen se obeta ena najmočnejših turnej zadnjih let na kateri bodo moči združili velikani Carcass, Voivod, Obituary in Napalm Death!

  Več >

 • Še manj kot mesec dni do Metaldays 2015!

  Še manj kot mesec dni nas loči do že dvanajste metalske okupacije Tolmina, Metaldays 2015!

  Več >

 • Hrušč in trušč Lenih kosti v industrijski coni Šiške (2015)

  Bend je tik pred zaključkom nastopa zaigral tudi povsem novo skladbo, ki nosi zaenkrat delavni naslov Electric Eel. Odličen riff, ki hipoma zgrabi, je narekoval skoraj spremembo imena iz električne jegulje v »Electric (Over)Kill«.

  Več >

 • Samo eden je Bob Dylan! (2015)

  Težko je še kaj »pametnega« dodati, o enem največjih svetovni kantavtorjev, če ne kar največjem. Nasploh po njegovih šestih križih kljubovanja v glasbenem poslu. Mož, ki je s svojim delom zaznamoval generacije glasbenikov in poslušalcev ostaja torej stari znanec slovenskih odrov.

  Več >

 • Hrvaško – ameriško sozvočje v Bluesiani (2015)

  Tokrat smo bili priča ekskluzivnemu koncertu starega znanca Bluesiane, Alena Brentinija, v družbi njegovega ameriškega kolega Michaela T. Rossa.

  Več >

 • Rajanje v Hali Tivoli na krilih Toto perfekcije (2015)

  Krstni Toto nastop v Ljubljani je uspel v vseh ozirih in vsak ljubitelj vrhunske glasbene ekspresije, pa naj gre za rock, pop ali jazz, ki je zamudil ta enkratni koncertni dogodek, se lahko zares tolče po glavi, kajti veliko vprašanje je, kdaj se bodo kalifornijske rock legende spet oglasile v naših logih.

  Več >