• Once Was Never - Lighthouse In the Abyss Release Party

  Skupina Once Was Never iz Sežane vabi na uradno izdajo debitantskega EP-ja Lighthouse In the Abyss, ki bo 10.10.2015 v klubu MC Podlaga v Sežani!

  Več >

 • Decemberski pogreb sonca

  V petek 11. 12. 2015 bo Ljubljana ovita v temo in mraz, saj jo bodo obiskali finski mračnjaki Swallow The Sun ter Wolfheart.

  Več >

 • Otvoritev 4. sezone KOD!

  Na šanku Kadilnice bodo ponovno na voljo članske izkaznice za novo sezono, ki vam za ceno borih 13 € zagotovijo brezplačne vstopnice za vse koncerte v okviru KOD do konca sezone 2015/2016.

  Več >

 • Big Foot Mama: 25. let (Best of Big Foot Mama - 1990-2015)

  Druga kompilacija ene najbolj poznanih in prepoznanih rockovskih skupin na slovenskih tleh.

  Več >

 • Steve Hackett osvojil Padovo z imenitnim naborom solo del ter Genesis zimzelenov (2015)

  Steve Hackett je prišel - odigral - zmagal, pri čemer je nepopisno navdušil nabito polno padovansko dvorano Gran Teatro Geox. K tako brezhibnemu koncertnemu nastopu, ki je vseboval ravno pravšnjo mešanico novega materiala, dolgoletnih solo standardov in Genesis klasik, je težko še kaj posebnega dodati, razen posebne zahvale angleškemu kitarskemu velemojstru za še eno vrhunsko glasbeno doživetje.

  Več >

 • Klic k septemberskemu death metal uničenju!

  Če je kaj dobrega na koncu poletja je to zgolj to, da jesen s seboj ne prinese le zanič vremena, ampak tudi začetek klubske koncertne sezone. Po avgustovskem koncertnem mrtvilu so bila ušesa že pošteno lačna in če so za konkretno glavno jed pred desetimi dnevi poskrbeli Machine Head, je za meni z več hodi poskrbela kraljeva death metal dvojica Suffocation in Nile.

  Več >