• On Parole newsletter!

  Napovedi koncertov, nov merchandise in novi albumi Trivium, Windhand, Temple Of Baal, Gentleman's Pistols, With The Dead, ...

  Več >

 • Otvoritev 4. sezone KOD!

  Na šanku Kadilnice bodo ponovno na voljo članske izkaznice za novo sezono, ki vam za ceno borih 13 € zagotovijo brezplačne vstopnice za vse koncerte v okviru KOD do konca sezone 2015/2016.

  Več >

 • Decemberski pogreb sonca

  V petek 11. 12. 2015 bo Ljubljana ovita v temo in mraz, saj jo bodo obiskali finski mračnjaki Swallow The Sun ter Wolfheart.

  Več >

 • Koncert skupin: DEKADENT, MOROST, SKRUN!

  Koncert bo 27.11.2015 ob 21h!

  Več >

 • Steve Hackett osvojil Padovo z imenitnim naborom solo del ter Genesis zimzelenov (2015)

  Steve Hackett je prišel - odigral - zmagal, pri čemer je nepopisno navdušil nabito polno padovansko dvorano Gran Teatro Geox. K tako brezhibnemu koncertnemu nastopu, ki je vseboval ravno pravšnjo mešanico novega materiala, dolgoletnih solo standardov in Genesis klasik, je težko še kaj posebnega dodati, razen posebne zahvale angleškemu kitarskemu velemojstru za še eno vrhunsko glasbeno doživetje.

  Več >

 • Metal med vodami 2015!

  Z novo klubsko koncertno sezono je svoja vrata odprla tudi medvoška meka vsega metalskega, Jedro. Mesto med vodami je tokrat podleglo (skoraj v celoti) primorski metal okupaciji!

  Več >

 • Švedski rock žur v Trstu (2015)

  Ponovno smo lahko videli, kje se ustvarja kakovostna rock glasba. Tako Eclipse kot Reach so pokazali, da se z dobro mero entuziazma, z veliko vaje, samokritike in poguma da uspeti s hard rock glasbo tudi v današnjih časih. 

  Več >

 • MetalWitch festival 2015!

  Prišel je sedmi festival MetalWitch! Tokrat v klub Cirkus. V prostore bivšega kina Vič. Na ljubljanskem Viču seveda. Pet skupin, pet ločenih entitet, pet različnih glasbenih zgodb. 

  Več >

 • 40. let Parnega Valjka v Križankah (2015)

  Parni Valjak so pokazali, da po 40-ih letih še vedno znajo. Znajo zapeti, zaigrati, zabavati in spraviti publiko na noge. Usklajenost in živahnost , ki jo izkazujejo na odru, pričajo o tem, da jih bomo lahko spremljali morda še nadaljnjih 40 let.

  Več >

 • Veseli stroj rumeno črnih osic osvojil Križanke (2015)!

  Črno rumeni glasbeni kolektiv iz bosanske Zenice. Dubioza Kolektiv. Po petih letih znova v Ljubljani. Razprodani Ljubljani. V duhu še vedno aktualnega skupno sedmega studijskega albuma Apsurdistan (2013) in sveže izdanega EPja »Happy Machine« (2015), so Dubioza Kolektiv v velikem slogu zavojevali Križanke.

  Več >