• Bang Your Head!!! 2017 (prvi dan) - vrnitev orla nad Balingen!

  Napočil je devetnajsti Bang Your Head festival in nova RockLine ekspedicija v nemški Balingen. Eden najpomembnejših evropskih poletnih festivalov, ki se lahko pohvali z vselej pestrim mešanim naborom pretežno klasičnih heavy metal izvajalcev, pa tudi hard rockovskih sladostrastij, z občasnimi in neobveznimi odkloni tudi v ekstremne metalske vode, je v letošnjem letu prinesel silno zanimiv in slogovno razgiban nabor izvajalcev. 

  Več >

 • Punk vročica z The Offspring v Lignanu! (2017)

  Poletje, morje, punk. Ja, vsekakor boljše kot poletje, morje in glasbene abominacije terasa bendov na naši ali hrvaški obali. Na vrhuncu poletne sezone so v mondenem Lignanu nastopili ameriški velikani The Offspring.

  Več >

 • Rival Sons - rock`n`roll, blues in soul eleganca novih časov (2017)

  Na drugi dan poletnega festivala v furlanskem mestecu Majano, so se na odru zglasili vroči losangeleški rock'n'roll in hard rock revitalisti Rival Sons, kjer so predstavili aktualni studijski album »Hollow Bones« (2016).

  Več >

 • Amon Amarth - Tolkienova gora usode, ki je vstala tudi nad Furlanijo (2017)

  Letošnji festivalski program mesteca Majano, ležečega dobrih deset kilometrov severozahodno od italijanskega Vidma, je pripeljal v ponedeljek dne 07.08.2017, dve, med ljubitelji težkih zvokov nove generacije izjemno priljubljeni švedski melodični death metal zasedbi, ki sta pravzaprav vseskozi na odrih.

  Več >

 • Bang Your Head 2017 - `warm up` šov

  Tako kot vsako leto, je tudi letošnjemu festivalu Bang Your Head!!! 2017 pripadel ogrevalni koncertni dan, to je tisti, ki se zgodi dan pred uradnim pričetkom festivala. To pot pravzaprav brez posebej izrazitega headlinerja, pa vseeno s svežnjem zasedb, katerih obisk velja za vsega greha vredno naložbo. Za to zadoščata Sanctuary in Death Angel, če pa k temu prišteješ še pravzaprav pozabljene kultne nemške speed/thrash metal in kasnejše melodične heavy metalce Angel Dust, se je izzivu res težko upreti.

  Več >

 • Metaldays 2017 (peti dan) - popoln thrash metal zaključek

  Vsega lepega je enkrat konec in do konca je prišel tudi Metaldays 2017.

  Več >