• Na tolminskem Sotočju kmalu začetek poletnih festivalov

   Tudi v letošnjem letu na tolminskem Sotočju potekajo naši tako doma kot v tujini najbolj prepoznavni festivali. Festivalske počitnice lahko preživite ob reggae glasbi na Overjam International Reggae Festival-u, za ljubitelje trših zvokov sta tukaj MetalDays in Punk Rock Holiday, festivalsko sezono pa zaključuje festival bluesa, rocka in motorjev MotörCity.

  Več >

 • Alice in Chains, 30.6.2018, Arena (Dunaj)

  Še dobra dva tedna nas loči do povratka seattleskih velikanov Alice in Chains v avstrijsko prestolnico, kjer so nazadnje nastopili pred slabimi devetimi leti.

  Več >

 • Nula Kelvina: Kdo za vraga so Nula Kelvina?

  Nov zmagoviti poker asov visoko pronicljive in edinstvene glasbene figure! Dame in gospodje, dežurni zafrkljivci Nuka Kelvina imajo zunaj nov odličen album, poln porogljivega izpovednega obešenjaštva! 

  Več >

 • Refuge: Solitary Men

  Da. Rage v postavi Peter Peavy Wagner (vokal, bas kitara), Manni Schmidt (kitara) in Christos Efthimiadis (bobni), so znova združeni, vendar s to razliko, da se ne imenujejo Rage, pač pa Refuge.

  Več >

 • Mist Gromko osvobodili Sonca (2018)

   

  Edini predstavniki doom metala pri nas, ljubljanski Mist, se na svojem prvencu želijo osvoboditi sončevih spon. Free Me of the Sun, dolgo pričakovani dolgometražni debi, je tako svoje rojstvo v temi in mraku doživel preteklo soboto na ljubljanski Metelkovi.

  Več >