• Napovednik za ta teden v Orto baru!

  Orto bar ta teden vabi na poslovilni koncert legendarne zasedbe Interceptor. White Stain pa vas vabijo na promocijski koncert in predstavitev albuma Attached.

  Več >

 • Clockwork Psycho in Ransom Call to soboto v Trainstation Squatu!

  Čeprav je noč čarovnic letos že za nami, 29. novembra v kranjski Trainstation Squat ponovno prihaja vse bolj popularna psychobilly zasedba Clockwork Psycho iz Ljubljane, ki se kot koncertna atrakcija uspešno uveljavlja tudi v tujini.

  Več >

 • Machine Head: Bloodstone & Diamonds

  osmim albumom so Machine Head dokazali, da jim ne pojenjajo moči. Pri pisanju skladb imajo še vedno nekaj domišljije, le na momente se zna malce zatakniti, kar se v kaže v kakšnem fillerju.

  Več >

 • Stevie Salas in funk rodeo v Bluesiani (2014)

  Gledati Salasa v izvedbi avtorskega materiala in uživati odlike njegovega albuma »Colorcode« je pravo sladostrastje.

  Več >

 • Lene kosti v String`s baru (2014)

  Komaj drugi letošnji nastop velikih botrov slovenske metal in rock scene, legendarnih boogie metalcev Lene kosti, napovedan v bivšem Scratch Baru, preimenovanem nedavna v Strings Bar, je dostavljal tisti mali ščemeči bombonček sladostrastja v letošnjo več kot pestro in nabito jesensko koncertno ponudbo.

  Več >

 • Belgijski sprožilec dodobra naluknjal Cvetličarno (2014)

   Do potankosti naštudiran in izdelan nastop izredne rockovske energije, izbrušene karizme in unikatne artistične glasbene izkaznice, je pričaral enega najlepšiih koncertnih spektaklov v letošnjem programu Cvetličarne in upajmo, da bodo Triggerfinger v formi in zavzetosti, ki so jo izkazali tega koncertnega večera, kaj kmalu znova naši gostje!

  Več >

 • Žogica zblaznela (znova) v Zagrebu! (2014)

  Eruptivne energije, ki so jo nadgradile in sooblikovale zlasti silovite reakcije poblaznele in podivjane publike, ni primanjkovalo in nad predstavo ter celokupnim izkupičkom večera namenjenega oživljanju pristno izvornega izročila NYHC scene, se res nihče ni pridušal! Četudi je tokrat do popolnega HC uroka le manjkala mala pika na »i«.

  Več >