• Still got the blues v Kinu Šiška

  Če ste ob naslovu pomislili na Garyja Moora in njegov kultni hit, niste tako daleč stran - vsaj, kar se težkega stila glasbe tiče. A ne pričakujte večera mehkih tonov in nežnih balad. Prihajajo namreč rušilni Blues Pills.

  Več >

 • Benefit za Bobana!

  Organizatorji dobrodelnega koncerta sporočajo:

  Dragi prijatelji v dobrem in slabem.

  Želeli bi vas obvestiti, da tonski mojster Boban Bursać bije težak boj z zahrbtno boleznijo.

  V ta namen se bomo v četrtek 4.8.2016 zbrali v Kino Šiška na dobrodelnem dogodku.

  Boban Bursać je več kot trideset let zgledno in uspešno kreiral zvok na koncertih v ljubljanskih klubih in po vsej Sloveniji.

   

  Več >

 • Brutal Assault 2016, 10. - 13. avgust, vojaška utrdba Josefov, Češka

  Še manj kot mesec dni je do 21. ponovitve festivala Brutal Assault, ki bo v vojaški utrdbi Josefov znova gostil največja imena ekstremnega metala!

  Več >

 • Temni avgust v Kinu Šiška

  Ljubljano bodo 14. avgusta obiskali mračneži Year Of No Light in Monarch.

  Več >

 • Tilen Hudrap - slovenska zvezda repatica, ki je zasijala na svetovnem metalskem globusu (2016)

  Tilen Hudrap je zagotovo tisti slovenski glasbenik, ki živi sanje vsakogar, ki se na slovenskem žanrsko udejstvuje znotraj magije metal glasbe. Pred tremi leti se je priključil ameriškim speed/thrash metal ikonam Vicious Rumors, nedavno je postal član nemških thrash metal legend Paradox, pomagal je izpeljati koncert zasedbi Testament na festivalu v kanadskem Montrealu, vsej tej pravljici pa ni videti konca. Vsa metalska in nenazadnje tudi nemetalska Slovenija je lahko resnično ponosna na tega izjemnega fanta!

  Več >

 • Bang Your Head!!! festival 2016 - drugi dan

  Nov izreden nabor vrhunskih zasedb unikatnega artističnega značaja zapisanega žanrskim sferam metala in hard rocka, s programsko težiščnico drugega dne blagodejno usmerjeno na polje thrash metala.

  Več >

 • Bang Your Head!!! festival 2016 - prvi dan

  Carcass so s svojo klavniško misijo, pripravili za Slayer pravo uvodno ogrevanje, tako da glavnemu nosilcu prvega dne, nikakor ni bilo težko do konca požgati prizorišča. Atraktivni nastopi zaedb Leathewolf, Babylon A.D., Dare, Voodoo X   

  Več >

 • Anthrax sejali semena zla nad Majano (2016)

  Nič manj nič več. Po nekoliko medli izkušnji iz Zagreba, kjer je usodo razvoja dogodkov krojil obupen zvok, je nastop skupine v Majanu, pričaral natanko tisto, po kar smo prišli. Lahko rečemo izvrsten koncert, po katerem so obiskovalci prejeli želeni thrasherski projektil v sredino čela . Anthrax so bend, ki je v Majano prišel, videl, odigral, zmagal!

  Več >

 • Obmorsko druženje s Steveom Hackettom (2016)

  Steveov akustični nastop ob morski obali je bil pravi balzam za telo in dušo, tako kot se od takšnega kitarskega velemojstra od katerega smo vajeni čiste ambientalne perfekcije nekako tudi pričakuje.

  Več >