• V Trainstation Squat vse vrača skupina Noctiferia!

  V sklopu promocijske turneje ob izidu najnovejšega studijskega albuma »PAX« se 15. novembra v Trainstation Squat vrača skupina NOCTIFERIA, kjer bodo za ogrevanje poskrbeli domači death metal razgrajači ARMAROTH ter avstrijska death metal/deathcore zasedba KILL ROBOT KILL.

  Več >

 • Post-rockovska zasedba Maybeshewill se vrača v Ljubljano!

  Ena vidnejših novejših instrumentalnih post-rockovskih zasedb Maybeshewill se v Ljubljano vrača na krilih aktualnega, četrtega albuma »Fair Youth«, ki so ga izdali za založbo Superball Music / Century Media (65daysofstatic, …And You Will Know Us By Trail of Dead, Long Distance Calling) izide 25.avgusta.

  Več >

 • At The Gates: At War With Reality

  Z At War With Reality smo dobili točno tisto za kar smo po tihem upali, da bomo, a se v resnici bali, da ne bomo. Enega najmočnejših kandidatov za album leta!

  Več >

 • 20 let Sognametala v uri in pol! (2014)

  Napad iz norveškega Sognafjorda je ponudil edinstveno priložnost prvič po desetih letih v živo znova, in verjetno zadnjič, slišati komade kultnih Windir!

   

  Več >

 • Na koračnicah smrti z metalci Absolva (2014)

  Nov prelep koncertni večer v slovenskem zamejstvu, posvečen revitalizmu klsaičnega heavy metal britanske šole v režiji mini festivala, ki so mu poveljeevali kot glavni nosilci večera Absolva! 

  Več >

 • Izumitelj ritma `0` zavladal odrom Bluesiane (2014)

  Po koncertu adventivnih progresivno-eklektičnih "izmuzljivcev"The Aristocrats v marcu, zagotovo eden najslajših koncertnih spektaklov, ki jih je gostil v letošnjem letu klub Bluesiana Rock Cafe v avstrijski Vrbi na Koroškem.

  Več >

 • HELP! dostavili Tržičanom košček The Beatles magije (2014)

  HELP! A Beatles Tribute Band skupina, pisana na kožo vestnemu izpolnjevanju večinskih zahtev ljubiteljev skupine The Beatles, ki svoje delo opravlja prepričljivo in z veliko zavzetostjo! 

  Več >