• Clockwork Psycho in Ransom Call to soboto v Trainstation Squatu!

  Čeprav je noč čarovnic letos že za nami, 29. novembra v kranjski Trainstation Squat ponovno prihaja vse bolj popularna psychobilly zasedba Clockwork Psycho iz Ljubljane, ki se kot koncertna atrakcija uspešno uveljavlja tudi v tujini.

  Več >

 • Napovednik za ta teden v Orto baru!

  Orto bar ta teden vabi na poslovilni koncert legendarne zasedbe Interceptor. White Stain pa vas vabijo na promocijski koncert in predstavitev albuma Attached.

  Več >

 • Machine Head: Bloodstone & Diamonds

  osmim albumom so Machine Head dokazali, da jim ne pojenjajo moči. Pri pisanju skladb imajo še vedno nekaj domišljije, le na momente se zna malce zatakniti, kar se v kaže v kakšnem fillerju.

  Več >

 • Žogica zblaznela (znova) v Zagrebu! (2014)

  Eruptivne energije, ki so jo nadgradile in sooblikovale zlasti silovite reakcije poblaznele in podivjane publike, ni primanjkovalo in nad predstavo ter celokupnim izkupičkom večera namenjenega oživljanju pristno izvornega izročila NYHC scene, se res nihče ni pridušal! Četudi je tokrat do popolnega HC uroka le manjkala mala pika na »i«.

  Več >

 • Parni Valjak razprodali Cvetličarno (2014)

  Pestro novembrsko koncertno dogajanje je popestril tudi obisk hrvaške skupine Parni Valjak. Skupina rada in pogosto koncertira v naši državi. Kar nekajkrat so se člani skupine pri nas znašli že v velikih arenah, tokrat pa so se odločili za intimnejši nastop v Cvetličarni, ki so jo tudi napolnili do zadnjega kotička.

  Več >

 • Belgijski sprožilec dodobra naluknjal Cvetličarno (2014)

   Do potankosti naštudiran in izdelan nastop izredne rockovske energije, izbrušene karizme in unikatne artistične glasbene izkaznice, je pričaral enega najlepšiih koncertnih spektaklov v letošnjem programu Cvetličarne in upajmo, da bodo Triggerfinger v formi in zavzetosti, ki so jo izkazali tega koncertnega večera, kaj kmalu znova naši gostje!

  Več >

 • Za malo denarja veliko dobre muzike (2014)

  Znan slovenski pregovor pravi: malo denarja, malo muzike. Da pa to ne drži vedno, so minuli četrtek dokazali člani skupine San Di Ego, ki so v Biljardni hiši v Ljubljani pripravili brezplačen promocijski koncert ob izidu prvenca z naslovom San Di Ego.

  Več >