• Infest, Noctem in Dickless Tracy v nedeljo 24.5. v Gromki!

  V nedeljo 24. maja se bodo v ljubljanskem klubu Gromka, v okviru turneje ''Black Wings of War Across Europe), ustavili pri nas že dobro znani srbski death thrash maniaki Infest in španski black metal stroj Noctem.

  Več >

 • Metaldays 2015: odpovedi in novosti!

  Včasih morajo stvari propasti, da naredijo prostor nečemu boljšemu. Tako je tudi na festival, ki jih slej kot prej udarijo tudi odpovedi in nič drugače ni tudi na Metaldays.

  Več >

 • Nile in Suffocation z gosti septembra v Ljubljani!

  24. 9. bo dan, ki bo na koledarjih od zdaj naprej obarvan z rdečo - namreč, v Slovenijo bodo prišli ameriški death metalci Nile in Suffocation!

  Več >

 • Prepovedano plakatiranje: zgodba o Buldožerjih

  V Kinu Šiška je do 12. junija na ogled razstava ob 40-letnici ustanovitve skupine Buldožer in izdaji njene debitantske plošče Pljuni istini u oči, ki je luč sveta ugledala decembra 1975.

  Več >

 • Flotsam And Jetsam, 1.6.2015, Orto bar!

  Čez dober teden se bo v ljubljanskem Orto baru ustavili kultna ameriška thrash zasedba Flotsam And Jetsam, s setlisto polno klasik!

  Več >

 • Festival Godibodi - Odprite ušesa!

  Festival sodobne avtorske in etno glasbe Godibodi bo letos z obilo sveže glasbe odmeval med 2. in 6. junijem v Ljubljani in tekom celotnega junija na več kot desetih koproducentskih mestih po vsej Sloveniji.

  Več >

 • Program za maj v Trainstation Squat-u!

  Po udarnem začetku meseca s srbskimi garažnimi rockerji Repetitor in legendarno britansko psihedelično space rock zasedbo Ozric Tentacles bo kranjski Trainstation Squat v podobnem tempu nadaljeval tudi v prihodnjih tednih.

  Več >

 • Katarzično doživetje v Bluesiani (2015)

  Ulrich Ellison & Tribe so z vmesnim odmorom Bluesiansko publiko zabavali skoraj polni dve uri. In tudi po koncertu se niso neslišno podali v zaodrje, ampak so sproščeno kramljali z obiskovalci v klubu. S svojo pristnostjo, čutnostjo in profesionalnostjo so nas prepričali, da jih na naslednji evropski turneji gotovo ne smemo zamuditi. 

  Več >

 • Vročični San Di Ego v Logatcu (2015)

   Bend je užival, ljudje so se odlomili na polno in žuru ni bilo videti konca. To je osnovno poslanstvo rock'n'rolla in ekipa San Di Ego ga je udejanjila kar se da resnično, ko je udarja s polnimi jajci in enovito. In tega fantom nikakor ne moreš odvzeti.

  Več >

 • V drugi orbiti s Simonom Phillipsom in njegovimi Protocol (2015)

  Preprosto se zgodi v hipu na odru toliko stvari hkrati, ki zaposlijo poljubnega glasbenega konzumenta v polnem iztržku, da te glasba le pelje, pelje in pelje. Vodi v svoj edinstveni svet magije. Edinstveni glasbeni jezik genialnega in enkratnega bobnarskega čarovnika Simona Phillipsa in njegovih treh bravuroznih sodelavcev. V Zagrebu smo torej tega večera odsanjali prav vse najslajše sanje prvobitne magije, ki ti jo lahko dostavi izkustvo jazzrockovske fuzije

  Več >

 • Ko zlagano sonce posije na planet starcev (2015)

  33. let delovanja in novi, skupno 14. album legendarnih Demolition Group iz Brežic. Veliko praznovanje z maratonsko koncertno set listo v CUK Kino Šiška! In nov fantastičen koncert!

  Več >