• Decemberski pogreb sonca

  V petek 11. 12. 2015 bo Ljubljana ovita v temo in mraz, saj jo bodo obiskali finski mračnjaki Swallow The Sun ter Wolfheart.

  Več >

 • Otvoritev 4. sezone KOD!

  Na šanku Kadilnice bodo ponovno na voljo članske izkaznice za novo sezono, ki vam za ceno borih 13 € zagotovijo brezplačne vstopnice za vse koncerte v okviru KOD do konca sezone 2015/2016.

  Več >

 • Steve Hackett osvojil Padovo z imenitnim naborom solo del ter Genesis zimzelenov (2015)

  Steve Hackett je prišel - odigral - zmagal, pri čemer je nepopisno navdušil nabito polno padovansko dvorano Gran Teatro Geox. K tako brezhibnemu koncertnemu nastopu, ki je vseboval ravno pravšnjo mešanico novega materiala, dolgoletnih solo standardov in Genesis klasik, je težko še kaj posebnega dodati, razen posebne zahvale angleškemu kitarskemu velemojstru za še eno vrhunsko glasbeno doživetje.

  Več >

 • Veseli stroj rumeno črnih osic osvojil Križanke (2015)!

  Črno rumeni glasbeni kolektiv iz bosanske Zenice. Dubioza Kolektiv. Po petih letih znova v Ljubljani. Razprodani Ljubljani. V duhu še vedno aktualnega skupno sedmega studijskega albuma Apsurdistan (2013) in sveže izdanega EPja »Happy Machine« (2015), so Dubioza Kolektiv v velikem slogu zavojevali Križanke.

  Več >

 • MetalWitch festival 2015!

  Prišel je sedmi festival MetalWitch! Tokrat v klub Cirkus. V prostore bivšega kina Vič. Na ljubljanskem Viču seveda. Pet skupin, pet ločenih entitet, pet različnih glasbenih zgodb. 

  Več >

 • 40. let Parnega Valjka v Križankah (2015)

  Parni Valjak so pokazali, da po 40-ih letih še vedno znajo. Znajo zapeti, zaigrati, zabavati in spraviti publiko na noge. Usklajenost in živahnost , ki jo izkazujejo na odru, pričajo o tem, da jih bomo lahko spremljali morda še nadaljnjih 40 let.

  Več >