• Vrnitev Valkyrje!

  V Slovenijo se 25. 11. 2014 vrne švedska black metal zasedba, ki smo jo pri nas nazadnje videli skupaj z Grave in Marduk in ki v svojih vrstah vsebuje člane zasedb Ondskapt in Diabolical: Valkyrja.

  Več >

 • Znan prvi headliner Metaldays 2015!

  Potrjen je prvi headliner Metaldays 2015! To bodo poljski velikani teme in uničenja, black/death metal zasedba Behemoth!

  Več >

 • Zadnji dnevi ugodnejših vstopnic za Metal All Stars v Ljubljani!

  Vstopnice po ugodnejši ceni za Metal All Stars koncert v ljubljanski Hala Tivoli so na voljo samo še do polnoči 30.09.2014.

  Več >

 • Miklavževa brutalizacija!

  Ste bili poredni? Ste bili hudomušni? Ste poslušali Slayer? Seveda ste. In zato vas 6. decembra ne bo obiskal Miklavž, ampak bo svoj obisk najavil Parkelj. A v obliki zasedb Dying Fetus, Goatwhore, Malevolence in Fallujah.

  Več >

 • Ta teden se v kranjskem Trainstation Squatu odpira nova klubska sezona!

  Do konca leta bodo poleg manjših underground koncertov ter nekaj klubskih tematskih zabav gostovala tudi nekatera večja imena, kot so naprimer JUNO REACTOR (Velika Britanija), ŠANK (Hrvaška), SISTER SIN (Švedska), NOCTIFERIA, BRKOVI (Hrvaška), RAGGALUTION, BAD BLOOD (Hrvaška), DEMOLITION GROUP, DEKADENT, EDO MAAJKA (BiH) in številni drugi. Poleg koncertov pa se obeta tudi kar nekaj brezplačnih predavanj, delavnic, filmov, itd.

  Več >

 • Threshold: For The Journey

  Threshold so s »For The Journey« vnovič ustvarili vrhunski album, ki se bo zapisal v anale najboljših dosežkov na področju progresivnega rocka in prog metala v letu 2014, obenem pa so uspeli najti konsistentnost tudi znotraj svoje najnovejše postave.

  Več >

 • Nadaljevanje pravljice v Zelenem Gaju (2014)

  Po začetku pravljice v Laškem, ko so se Šank Rock malo v stari, malo v renovirani postavi po dobrih treh letih premora ponovno predstavili obiskovalcem festivala Pivo in cvetje, je bilo seveda samo vprašanje časa, kdaj bodo sledili njihovi naslednji koncerti.

  Več >