• `The Show Must Go On` – glasbena zapuščina legendarnih Queen - 17.11.2016, Hala Tivoli!

  V četrtek, 17. novembra, lahko v ljubljanski Hali Tivoli prisluhnete rock himnam in klasikam, kot so 'Killer Queen', 'Crazy Little Thing Called Love', 'The Show Must Go On', 'Bohemian Rhapsody', 'We Will Rock You', 'We Are the Champions' in mnogim drugim. The Bohemians vas bodo ob spremljavi simfonikov in zbora držali na nogah plešoče in pojoče.

  Več >

 • The Dead Dasies & The Answer, torek, 20.12.2016, Vrba na Koroškem (Bluesiana Rock Cafe), Avstrija!

  V torek, dne 20.12.2016, bodo v znamenitem klubu Buesiana Rock Cafe v avstrijski Vrbi na Koroškem (Velden Am Wörthersee) nastopili ameriško-avstralski super hardrockerji The Dead Daisies in severnoirski hard rock revitalisti The Answer!

  Več >

 • Glass Hammer: Valkyrie

  Glass Hammer so z »Valkyrie«, nadvse prijetnim konceptualnim dosežkom, vnovič lepo demonstrirali, kako bi moral zveneti sodobni simfonični progresivni rock.

  Več >

 • Veličastni Avtomobili in predstavitev albuma `Daleč` v Kinu Šiški (2016)

  Lahko rečemo, da so Avtomobili resnično pripeljali daleč. Po vseh teh letih in njihovih zimzelenih skladbah, ki ostajajo naše vsakodnevne spremljevalke. Pripeljali so do svojega desetega albuma v karieri,  do albuma »Daleč«. Vsled konkretnih promocijskih aktivnosti (izdaja promocijskih videov, singlov) in medijske podpore, ki je spremljala izdajo novega albuma, se je ta v mesecu dni prijetno ustalil v podobi rednih rotacij na radijskih valovih zlasti nacionalnega radia, kjer sta se skladbi Reka in Stopinje v snegu že lepo udomačili.

  Več >

 • Scena se pedena - drugi dan (2016)

  Da je slovenski underground bogat in močan so opomnili organizatorji dvodnevnega festivala Scena se pedena na katerem so se na dveh odrih izmenjaje nastopili predstavniki domačega punka, metala, hardcora in še katerega drugega žanra.

  Več >

 • Edinstveni tornado jazzrockovske fuzije izpod rok Scotta Hendersona (2016)

  Kakšnih osemdeset obiskovalcev Bluesiane je tokrat z veliko radostjo pričakalo prihod enega najbolj zanimivih in najbolj markantnih predstavnikov pravoverne jazzrockovske fuzije ubranih po načelih šeststrunske teorije, podedovane iz časov slovesa velikega pionirstva skupin, kot sta Weather Report ali/in Return to Forever.

  Več >

 • Na stampedu pizdarij z Rodoljubac v Tolminu (2016)

  Stara šola punka vtkanega v divji stampedo primordialno togotne različice rock'n'rolla dostavlja na sceno torej nov studijski izdelek skupine Rodoljubac in utrjuje njeno unikatno glasbeno karizmo prvovrstnih glasnikov upora, ki se neti izpod Migovca že 20. leto zapored.

  Več >

 • Leonart na poti `Visoko v nebo`! (2016)

  Bend je po nastopil v rodnem Mariboru že pred dnevi, ko je prvikrat uradno proslavil izid novega albuma, v sklopu promocije novega izdelka, obiskal še ljubljanski Orto bar. 

  Več >