• MotörCity Festival 2018

  Letošnja izvedba festivala MotörCity se bo odvijala med 16. in 19. avgustom v Tolminu. 

  Več >

 • Bayley, Blaze: The Redemption of William Black

  »The Redemeption of William Black« je sicer zgleden album, ki pa podobno, kot njegovi predhodniki, pušča grenak priokus, da bi bil lahko znatno boljši.

  Več >

 • Mendoza, Marco: Viva La Rock

  V kolikor veljate za okorelega rockerja stare šole vam bo ta album pisan na kožo. Takšni asi, kot so Mendoza, pač natanko vedo in razumejo, kako je treba rokovati z magijo rock'n'rolla, da polnokrvno vžge. 

  Več >

 • Simple Minds: Walk Between Worlds

  »Walk Between Worlds« je še en album poln skladb, ki so svoj končni stadij komponiranja, dosegle v večletnem časovnem obdobju. V artistično izpovednem oziru se seveda najočitneje navezuje na predhodnik "Big Music"

  Več >

 • Žen coprnija na festivalu `Deuje babe` v Cerknem (2018)

  Žen zastopajo Eva Badanjak (kitara, sintetizatorji, vokal),  Sara Ercegović (bobni, sintetizatorji, vokal) in  Ivona Ivković (bas kitara, sintetizatorji, vokal). V lanski jeseni so punce izdale svoj tretji studijski album »Sunčani ljudi«, po letu 2014, pa je bil vnovični obisk cerkniškega kluba C.M.A.K. skupno njihov drugi.

  Več >

 • Povratek Therion v Kino Šiška (2018)

  Zlata doba Therion je mimo, kar pa še ne pomeni, da je skupina za odpis. Z več kot solidnim koncertom v Kinu Šiška so Therion napovedali novo dobo in obenem upanje za naprej.

  Več >

 • Zvoki apokalipse Motorpsycho in padec babilonskega stolpa v Channel Zeru (2018)

  Nemalokrat je groteskno spremljati takšno skupino, saj je neverjetno kako s triki minimalizma ustvarja tako grabežljivo in porogljivo atmosfero, ki niza hkrati nebesa, v naslednjem trenutku, pa te brezmilostno trešči v pekel. Grmeči zvok. Nosilne stene Channel Zera so se gromovito tresle. Motorpsyhco so bili izjemno hrupni tega večera. 

  Več >

 • Toto ob svoji štirideseti obletnici na obisku v Zagrebu (2018)

  Toto so v Zagrebu, kljub slabemu ozvočenju v neprimerni dvorani, poskrbeli za fantastično glasbeno zabavo, ki je trajala občutno dlje kot ponavadi in je poleg pričakovanih standardov vsebovala številne redko izvajane glasbene bisere iz njihove bogate zakladnice.

  Več >