• Pell, Axel Rudi: Knights Call

  Kaj je novega glede na predhodnik "Game of Sins"? Heh, stvar ušes posameznika. Pri piscu te recenzije odzvanja denimo kanček bolj misteriozno in mistično. Slogovna odstopanja so enaka verjetnosti božje geneze. Se pravi nična.

  Več >

 • W.E.T.: Earthrage

  »Earthrage« velja že ob svojem izidu za enega najboljših albumov pogrevanja stare šole AOR glasbe, ki so izšli v letošnjem  letu. Nov briljant melodičnorockovskega revitalizma, ki vzdržuje izredno kakovost začrtano s predhodnikoma »W.E.T.«  (2009) in »Rise Up« (2013). Soto, Martensson in Saal ostajajo torej skrbno naoljen kreativni stroj, ki ne popušča!   

  Več >

 • Gizmodrome: Gizmodrome

  Gizmodrome je imeniten projekt nove superskupine, ob katerem bodo neizmerno uživali vsi artrockovski gurmani, ki čislajo glasbeni perfekcionizem, virtuozno spontanost, duhovite aranžmaje ter obešenjaška besedila. 

  Več >

 • Žen coprnija na festivalu `Deuje babe` v Cerknem (2018)

  Žen zastopajo Eva Badanjak (kitara, sintetizatorji, vokal),  Sara Ercegović (bobni, sintetizatorji, vokal) in  Ivona Ivković (bas kitara, sintetizatorji, vokal). V lanski jeseni so punce izdale svoj tretji studijski album »Sunčani ljudi«, po letu 2014, pa je bil vnovični obisk cerkniškega kluba C.M.A.K. skupno njihov drugi.

  Več >

 • Rjovenje Velikega zlobnega volka v Ortu (2018)

  Pretekli četrtek so se Orto bara na široko ogibale babice in rdeče kapice, saj je iz hoste v Ljubljano prilomastil lačni Veliki zlobni volk – Big Bad Wolf s prvencem Outrage of Modesty.

  Več >