• V bližino Trsta prihaja Rock Camp Summer Music 2017 festival!

  Festival Rock Camp Summer Music bo v letošnjem letu potekal od petkam dne 07.07.2017, do nedelje 09.07.2017, na prizorišču imenovanem Trebče (Trebiciano), pri  Trstu v Italiji. Trebče se nahajajo v bližini kraja Opčin (Opicina).  Seznam nastopajočih na festivalu Rock Camp Summer Music pri Trstu je sklenjen! Glavni nosilec sobotnega dne festivala so kultni ameriški rockerji Warrior Soul! 

  Več >

 • Znan je razpored nastopajočih na Metaldays 2017!

  Metaldays 2017 ponuja nekaj za vsak glasbeni okus. Na treh odrih se bo v petih dneh (plus dveh ogrevalnih) zvrstilo preko 80 nastopajočih, med njimi Amon Amarth, Opeth, Sanctuary, Marilyn Manson, Iced Earth, Bloodbath, Doro in številni drugi. 

  Več >

 • MotörCity! Novi blues rock festival bogati poletno festivalsko dogajanje v Tolminu!

  Novi blues rock festival bogati poletno festivalsko dogajanje v Tolminu! 24.8. – 27.8.2017, Tolmin (sotočje Tolminke in Soče), Slovenija

  Več >

 • Airbourne in zračni preplah nad Lignanom (2017)

  Čeprav so lani poleti nastopili v bližnjem Zagrebu in nastopajo sredi julija v sklopu letošnje izdaje festivala Pivo in cvetje v Laškem, je bilo nadobvezno še mesec dni prej skočiti preverit odrsko formo karizmatičnih avstralskih rock'n'roll nepridipravov in kratkohlačnikov Airbourne. Nastopili so namreč v neverjetno prijetnem in simpatičnem koncertnem prizorišču italijanskega letoviškega kraja Lignano Sabbiadoro, imenovanem Arena Alpe Adria.

  Več >

 • Poletni napad tehničnega death metala! (2017)

  Odličen koncert izjemnih Beyond Creation bo ostal v lepem spominu in bo lepa popotnica za poletno festivalsko sezono. 

  Več >