Body Count predstavljajo animirani video “Thee Critical Beatdown”!

0 59

Body Count predstavljajo animirani video za skladbo “Thee Critical Beatdown”, ki se nahaja na novo izdanem studijskem albumu skupine z naslovom “Carnivore”. Novi album je izšel pri založbi Century Media Records v letošnjem marcu.

Animirani video lahko predvajate spodaj.

Video je ustvaril Tommy The Animator, ki je z Body Count že sodeloval v preteklosti za kreacijo videa skladbe “The Ski Mask Way”, ki se nahaja na albumu “Bloodlust” izdanem leta 2017.

Ice T, je v zvezi s tem povedal sledeče: “Video za to skladbo je tipična Body Count zabava in zafrkancija. “Govoriš neumnosti, mnogo neumnosti, sedaj pa je čas da zapreš usta” – to sem resnično jaz, ki vpije na nekoga na medmrežju in zato vse skupaj spominja malo na  “Talk Shit, Get Shot” iz “Manslaughter”.” 

“Ko ti zavre kri in želiš nekoga, ki s pisarjenjem norost dejansko serje po medmrežju, končno izbezati na plano, da se do konca zmikastiš z njim! To je ta občutek. Pri tem ne gre za politiko, to je le stara dobra pretepaška pesem!”

Body Count bodo, med 29. 7. in 1. 8. 2020, sodelovali v programu resničnostnega festivala Wacken World Wide, o čemer smo poročali v preteklih dneh!

Na fotografiji: Ice-T med nastopom Body Count 7. 6. 2015 v ljubljanskih Križankah (RockLine fotoarhiv 2006-2020, foto: Nina Grad, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Body Count – Thee Critical Beatdown (uradni animirani video)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki