Grave Digger s posebno izjavo za svoje oboževalce!

Grave Digger
0 71

Grave Digger, dolgoživa nemška heavy metal zasedba, ki izda konec tega meseca za založbo Napalm Records svoj novi studijski album “Fields Of Blood“, je v zvezi z aktualnim življenjskim slogom Zemljanov, povezanim s trenutno pandemijo, podala sledečo izjavo:

“Dragi prijatelji in oboževalci! Upamo da ste vsi v redu tam zunaj! Zavoljo “korona pandemije”, še zelo dolgo ne bomo mogli igrati svojih koncertov. In to je zares slabo. Za vas in za nas. Naši koncertni nastopi živijo na vaši energiji, vaših strasteh, vašem petju in aplavdiranju. Brez tega koncertov v živo ne more biti. Zaradi tega smo se odločili, da ne bomo nastopali pred parkiranimi avtomobili, ali na koncertih kjer morajo obiskovalci vzdrževati medsebojno razdaljo dolžine meter in pol ter obenem nositi zaščitne maske, prav tako pa na medmrežju ne bomo predvajali praznih koncertov, kjer bi nastopali sami, brez publike. Nastopali bomo znova šele, ko nam bo vrnjena svoboda, do živih koncertnih nastopov, kot je to bilo nekoč.”

“Vendar pa… Odločili smo se, da bomo vsako leto zapored izdali novi studijski album in to vse dokler ne bomo mogli nastopati v živo!”

“Vam to ustreza?”

“Ostanite zdravi in hvala vam za vašo lojalnost!!!”

Grave Digger

Grave Digger FaceBook profil

Na fotografiji: Grave Digger med nastopom 16.07.2016, v sklopu nemškega festivala Bang Your Head!!! v kraju Balingen (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega festivalskega dne lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki