Joe Satriani predstavlja “Yesterday’s Yesterday” animirani video!

0 68

Joe Satriani je izdal animirani video za skladbo “Yesterday’s Yesterday”, ki izhaja iz njegovega novega albuma “Shapeshifting“, izdanega v letošnjem aprilu.

Video, ki ga lahko v celoti predvajate spodaj, je režiral Joeov sin ZZ Satriani. ZZ je režiral tudi predhodna dva videa za skladbi “Shapeshifting” in “Nineteen Eighty”, ki se prav tako nahajata na albumu “Shapeshifting”. Prav tako pa je ZZ režiser in producent dokumentarnega filma o svojem očetu imenovanem”Beyond The Supernova”, ki je izšel v lanskem letu.

V tej skladbi sodelujeta s Satrianijem v vlogi posebnih gostov Lisa Coleman (Prince, The Revolution) na pianu ter Christopher Guest na mandolini.

Pri produkciji albuma “Shapeshifting” je z Joeom Satrianijem sodeloval Jim Scott (Foo Fighters, Red Hot Chili Peppers, Tom Petty & The Heartbreakers), masterizacijo zvoka pa je opravil Satrianijev dolgoletni studijski tovariš John Cuniberti.

Na albumu “Shapeshifting” so sodelovali s Satchem: bobnar Kenny Aronoff (mdr. John Fogerty), basist Chris Chaney (Jane’s Addiction) in klaviaturist Eric Caudieux.

Na fotografiji: Joe Satriani med nastopom 4. 7. 2013 v italijanskem obmorskem letoviškem kraju Grado (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preverite TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki