Manowar z videodražilcem za “The Final Battle” DVD in Blu-ray!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2010
0 69

Manowar so 14. 3. 2020 odigrali nasploh svoj prvi koncert na tleh Mehike, potem ko so nastopili v vlogi glavnih nosilcev festivala Hell & Heaven Metal Fest v Mexico City-ju. Ta, za skupino zgodovinski dogodek, je bil posnet v visoki resoluciji z več kot 15 8K in 4K kamerami in dronom, sedaj pa bo pod nazivom “The Final Battle” kmalu na voljo kot Blu-ray, DVD ter na vseh digitalnih platformah. Spodaj lahko že predvajate prvi predstavitveni videodražilec.

Manowar so na tem koncertu zaigrali sledeč material:
01. Manowar
02. Brothers Of Metal Pt. 1
03. Blood Of My Enemies
04. Call To Arms
05. Hand Of Doom
06. Sons Of Odin
07. Swords In The Wind
08. Bass Solo
09. Battle Hymn
10. Thor (The Powerhead)
11. Kings Of Metal
12. Fighting The World
13. Hail And Kill
14. House Of Death
15. King Of Kings
—-dodatek—
16. Joey’s Speech
17. Warriors Of The World
18. Black Wind, Fire And Steel

Manowar so v marcu 2019 izdali EP “The Final Battle I” ter napovedali trilogijo EP-jev. Na drugi in tretji del še čakamo, bosta pa povezana z avanturami preostanka “The Final Battle” turneje.

V lanskem letu so Manowar sprejeli v svoje vrste na mesto bobnarja izkušenega Andersa Johanssona, ki je z Manowar prvič zaigral v marcu 2019 sredi češkega Brna in ga lahko slišite na EP-ju “The Final Battle I”.

Avgusta 2018 je bil Karl Logan aretiran in mu grozi do 25 let zaporne kazni zaradi posedovanja vsebin otroške pornografije, skupina pa je vsega nekaj dni kasneje, na mesto novega kitarista povabila E. V. Martela, ki je pred tem igral v eni izmed “Manowar tribute to” skupin.

Na fotografiji: Basist Joey DeMaio med nastopom Manowar 11. 7. 2010 v sklpu Magic Circle festivala pri tolminskem sotočju (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo festivala lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki