Steel Panther je zapustil basist Lexxi Foxx!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2019
0 167

Basist Lexxi Foxx je zapustil kalifornijske glam metalske burkeže Steel Panther.

Skupina je to novico objavila na družbenih omrežjih že včeraj, to je v soboto 17. 7. 2021, v značilno šaljivem tonu:

“Velika pandemija 2020-2037 je prizadela vse nas. Kljub vsemu, pa je nekaterim odprla vrata priložnosti, da se preizkusijo v novih življenjskih izzivih. To je zgodba o Lexxiju. Začel se je ukvarjat z dodatnim poslom “Seksi Lexxijevi najbolj srčkani hišni ljubljenčki”, saj je želel v času ‘lockdowna’ zbrati denar za ‘Botox’. Zgodil pa se je čudež. Spoznal je namreč, da je njegova ljubezen do lišpanja hišnih ljubljenčkov, večja od ljubezni do lišpanja samega sebe. Lexxi je odkril ljubezen na višjem nivoju. Najverjetneje največjo ljubezen vseh ljubezni.”

“Lexxi se je odločil odložiti svoje ogledalo in se osredotočiti na novo odkrito strast. Da napravi grde pse luštkane. Kakorkoli, po skoraj 40 letih skupne poti, ki so jo Steel Panther prepotovali od kluba Viper Room, do Wembley Arene, kjer so nastopili v vlogi glavne atrakcije večera, moramo s težkim srcem, a hkrati najlepšimi metalskimi spomini, pomahati Lexxiju v slovo. Radi te imamo, obenem pa ti želimo čudovito prihodnost še posebej v trenutkih, ko boš slikal s črtalom za oči po čivavah.”

“Steel Panther bodo še naprej tresli svet s svojim rockom! In četudi ne bomo nikdar in nikoli več našli tako lepega basista, kot je Lexxi, pa zagotovo ne bo prehud zalogaj najti takšnega, ki ga bo prekašal v njegovem stonadstropnem intelektu.”

“Veliko sreče in bodi lepo pozdravljen Lexxi Foxx!!”

Lexxi Fox, s pravim imenom Travis Haley, je že decembra 2018 izpustil Steel Panther turnejo z obrazložitvijo, da mora na odvajanje od seksualne odvisnosti. Pravega vzroka zakaj je Lexxi dejansko izpustil to turnejo, tudi kasneje Steel Panther nikdar niso uradno razkrili.

Steel Panther so svoj zadnji in še vedno aktualni studijski album z naslovom “Heavy Metal Rules” izdali sredi septembra 2019 (RockLine recenzija).

Na fotografiji: Basist Lexxi Foxx med Steel Panther koncertom na petkov dan 12. 7. 2019, v sklopu prvega dne festivala Bang Your Head!!!, v nemškem Balingenu (RockLine fotoarhiv 2006-2021, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega dne festivala lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki