Steven Wilson predstavlja skladbo »Eminent Sleaze«

0 70

Steven Wilson, eno izmed najbolj odmevnih imen današnjega progresivnega rocka, predstavlja v obliki videospota noviteto z naslovom »Eminent Sleaze«.

Skladba se nahaja na prihajajočem albumu »The Future Bites«, ki bo izšel 29. januarja. Album bo nasledil »To The Bone«, ki je izšel leta 2017. Ponovno pa bo Wilson plaval v bolj pop vodah.

Sama tematika albuma govori “o raziskovanju preobrazbe oziroma nadaljnje evolucije človeških možganov v času ere interneta” in “o internetnem portalu sveta visoko konceptualizirane podobe, ki je prirejen po okusu ultra modernega konzumenta”.

Promocijsko besedilo “The Future Bites” pravi sledeče:  “Album postavlja poslušalca v svet odvisnosti 21. stoletja. To je prostor neskončnega, javno dostopnega eksperimentiranja, ki se konstantno poraja v afektu učinkovanja nezadržnega tehnološkega prodora na naša življenja.”

“Od pobesnele terapije potrošništva, manipulacije družbenih omrežij, do izgube individualizma. “The Future Bites” ponuja mračno vizijo bližajočega se sveta distopije, še bolj frontalno od tega, pa prebira sedanji življenjski slog množic.”

Gre za drugi singel s prihajajočega albuma. Prvega z naslovom “Personal Shopper” lahko poslušate TUKAJ.

“The Future Bites” je bil posnet v Londonu ob ko-produkciji Stevena Wilsona in Davida Kostena in ga je že možno pred-naročiti. Ob partnerstvu z Baby in Crystal Spotlight, je podjetni in ambiciozni Steven Wilson zagnal tudi svojo spletno trgovino ustvarjeno z namenom, da bo tako “dostopna ob obisku povzročala odvisnost vseh, od naključnega obiskovalca, do največjih “hardcore” zbirateljev”.

Seznam skladb na “The Future Bites” se glasi:
1. Unself
2. Self
3. King Ghost
4. 12 Things I Forgot
5. Eminent Sleaze
6. Personal Shopper
7. Man Of The People
8. Follower
9. Anyone But Me

Na gornji fotografiji: Steven Wilson med nastopom, dne 14.02.2019, na dunajskem prizorišču Museumsquartier Halle E (Avstrija) – RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki