Tony Martin (ex-Black Sabbath) potrdil datum uradnega izida albuma “Thorns”

0 92

Tony Martin, nekdanji Black Sabbath vokalist, bo svoj dolgo pričakovani novi samostojni studijski album z naslovom “Thorns” izdal 14. 1. 2022 pri založbah  Battlegod Productions in Dark Star Records. Battlegod Productions bo poskrbela za distribucijo albuma v Avstraliji, Aziji, Evropi in na Japonskem, Dark Star pa na območju Južne in Severne Amerike.

Med gostujočimi glasbeniki se na albumu “Thorns” pojavljajo: Scott McClellan, ki je pomagal Martinu tudi pri komponiranju materiala, Danny “Danté” Needham (Venom), Magnus Rosén (HammerFall), Greg Smith (Alice Cooper, Rainbow, Blue Öyster Cult) in Martinov najmlajši sin Joe.

Seznam skladb na albumu “Thorns” se glasi:
01. As The World Burns
02. Black Widow Angel
03. Book Of Shadows
04. Crying Wolf
05. Damned By You
06. No Shame At All
07. No Where To Fly
08. Passion Killer
09. Run Like The Devil
10. This Is Your Damnation
11. Thorns

Black Sabbath so v karieri z Martinom posneli in izdali pet studijskih in en koncertni album, in sicer: “The Eternal Idol” (1987), “Headless Cross” (1989), “Tyr” (1990), “Cross Purposes” (1994), “Cross Purposes Live” (1995) in “Forbidden” (1995).

Poseben RockLine prispevek ob 30. obletnici izida Black Sabbath albuma “Tyr” lahko preberete TUKAJ!

Na fotografiji: Tony Martin v vlogi posebnega gosta Divljih Jagod, 16. 5. 2017, ki so s tem koncertom odprli koncertni večer heavy rock pradedkov Deep Purple v zagrebški Areni (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki